DIGITAL ADVERTISING & MARKETING

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες κορυφαίας αισθητικής & λειτουργικότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Περιγραφή εταιρίας και υπηρεσιών, κλείσιμο ραντεβού, blog, φωτογραφίες, βίντεο, φόρμες επικοινωνίας, εγγραφή σε newsletter είναι μερικές από τις δυνατότητες. Ανάλογα με τις απαιτήσεις η κάθε ιστοσελίδα – website μπορεί να αναβαθμίζεται δίνοντας αμέτρητες επιπλέον επιλογές. 

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα E-shop με δυνατότητες όπως αυτόματη ενημέρωση νέων παραγγελιών, ειδοποίηση διαθεσιμότητας αποθήκης, τιμολόγηση, βάσεις δεδομένων πελατών και προϊόντων, πολλαπλούς τρόπους πληρωμής (αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, πληρωμή με κάρτα, paypal), σύνδεση με όλες τις τράπεζες για πληρωμές online και αμέτρητες ακόμα εφαρμογές.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινητές συσκευές γι’ αυτό και όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι 100% προσβάσιμες από όλες τις συσκευές (Responsive Design). Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα smartphones και tablet. Στόχος μας η εξυπηρέτηση του σκοπού και η άψογη εμπειρία του χρήστη. 

Διαφημιστικές καμπάνιες με στοχευμένες διαφημίσεις σε Google Ads, Facebook & Instagram Ads, με λέξεις κλειδιά, τοποθεσίες, ηλικίες, εικόνες αλλά και βίντεο που ανταποκρίνονται στους στόχους της κάθε επιχείρησης.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα των διαφημίσεων και πραγματοποιούμε τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για κάθε διαφήμιση.

Η παρουσία στα social media (Facebook, Instagram, Twitter κ.λ.π.) είναι πλέον απαραίτητη και πολύ σημαντική. Προκειμένου να είναι επιτυχημένη και να αποδίδει πρέπει να είναι συνεχής, άμεση και σωστή. Οι χρήστες ζητούν διαδραστικότητα, άμεση επικοινωνία αλλά και ενημέρωση.

Στην ALL design Διαφημιστική – Digital Marketing & Advertising, αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των σελίδων της επιχείρησης σας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα (social media). Με τακτικές δημοσιεύσεις, σχεδιασμό banner, παραγωγή βίντεο, παρακολούθηση και ανάλυση στατιστικών δεδομένων, σχεδιασμό και υλοποίηση διαφημιστικών καμπανιών αλλά και άμεση ανταπόκριση σε μηνύματα & σχόλια των χρηστών, διατηρούμε ενεργή & αξιοποιούμε την παρουσία σας στα social media  

Η τακτική επικοινωνία μέσω ενημερωτικών δελτίων – newsletter προσφέρει ενημέρωση για νέα των επιχειρήσεων καθώς και για προσφορές.   

Στην ALL design Διαφημιστική – Digital Marketing & Advertising σχεδιάζουμε και αποστέλλουμε μαζικά ενημερωτικά ή προωθητικά email στις εμπορικές λίστες της εταιρίας σας.

Η οργανική κατάταξη των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης προκύπτει από βασικούς παράγοντες τους οποίους μπορούμε να επεξεργαστούμε προκειμένου να πετύχουμε κορυφαία αποτελέσματα.

Με την εφαρμογή βελτιστοποιήσεων στην ιστοσελίδα σας Seo (Search Engine Optimization) πετυχαίνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας και την κατάταξη της σε υψηλές θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Είναι αλήθεια ότι μία καλή φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις αφού στις μέρες μας η εικόνα παίζει βασικό ρόλο και μπορεί να αυξήσει την διαδραστικότητα ή και να οδηγήσει σε πωλήσεις.

Ένα καλό βίντεο προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα τόσο στις διαφημιστικές καμπάνιες όσο και σε δημοσιεύσεις στα social media ή στην παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων.

Η ALL design Διαφημιστική – Digital Marketing & Advertising χρησιμοποιώντας κορυφαίο φωτογραφικό εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει την φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση Ξενοδοχείων, Βιλλών, Καταλυμάτων Airbnb, Προϊόντων, Επιχειρήσεων. Επίσης αναλαμβάνουμε την επεξεργασία φωτογραφιών και video δημιουργώντας περιεχόμενο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Κάθε έντυπο έχει την δική του χρήση και επιβάλλεται να είναι ιδιαίτερο και να εξυπηρετεί τον σκοπό του. Με δημιουργικότητα σχεδιάζουμε έντυπα όπως Φυλλάδια, Καταλόγους, Επαγγελματικές Κάρτες, Αφίσες, Προσκλητήρια Γάμων και Βαπτίσεων, Αυτοκόλλητα, Ετικέτες κρασιών και μελιού, Μπλοκάκια, Φακέλους, Επιστολόχαρτα, Folder. Φροντίζουμε κάθε δημιουργικό να είναι ξεχωριστό και να κερδίζει τις εντυπώσεις. 

Καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις συνεργαζόμαστε με μεγάλες εκτυπωτικές μονάδες offset και ψηφιακές και προσφέρουμε οικονομικές λύσεις ποιοτικής εκτύπωσης για μεγάλες ή μικρές ποσότητες. Ιδιαίτερα κοπτικά, Ειδικά χαρτιά, Επιστρώσεις βερνικιών, Ασημοτυπίες, Χρυσοτυπίες, Πλαστικοποιήσεις, Αρίθμηση και περφορέ, Βιβλιοδεσίες, πλαισιώνουν το κάθε έντυπο. 

Από το 1993 δημιουργούμε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ ποιότητας που βασίζονται σε πρωτότυπες ιδέες. Διαφημιστικά σποτ που κερδίζουν την προσοχή του ακροατή ή του τηλεθεατή μεταφέροντας έτσι το κάθε μήνυμα σε σύντομο χρόνο. 

Όλες οι ηχογραφήσεις γίνονται σε ιδιόκτητο studio ηχογραφήσεων εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εγγραφής και επεξεργασίας ήχου. Συνεργαζόμαστε με πλειάδα έμπειρων εκφωνητών που αποδίδουν άψογα το κάθε σενάριο. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με επώνυμους ηθοποιούς, παρουσιαστές, εκφωνητές. 

Η επεξεργασία του ήχου και της εικόνας γίνεται στον χώρο μας από έμπειρους συνεργάτες ολοκληρώνοντας έτσι την κάθε ιδέα με επιτυχία και σε σύντομο χρόνο.

Εκτυπώνουμε με ψηφιακούς εκτυπωτές σε Μουσαμά, Αυτοκόλλητο βινύλιο, Διάτρητο μουσαμά ή δίχτυ, Σημαία, Καμβά σε μικρές ή μεγάλες διαστάσεις. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά για άψογο αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο.

Παρέχουμε λύσεις για μετεκτυπωτικές εργασίες όπως κρικάκια ή μανίκια στον μουσαμά και πλαστικοποίηση στο αυτοκόλλητο βινύλιο.

Τα διαφημιστικά δώρα αποτελούν πάντα μία έξυπνη επιλογή για κάθε επιχείρηση. Μπλουζάκια με στάμπα, μεταξοτυπία ή κέντημα, Καπέλα, Στυλό, Αναπτήρες, Μπρελόκ, Τσάντες φροντιστηρίου και αμέτρητες ακόμα προτάσεις εκτυπωμένες με το δικό σας λογότυπο.