ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Κάθε έντυπο έχει την δική του χρήση και επιβάλλεται να είναι ιδιαίτερο και να εξυπηρετεί τον σκοπό του. Με δημιουργικότητα σχεδιάζουμε έντυπα όπως Φυλλάδια, Καταλόγους, Επαγγελματικές Κάρτες, Αφίσες, Προσκλητήρια Γάμων και Βαπτίσεων, Αυτοκόλλητα, Ετικέτες κρασιών και μελιού, Μπλοκάκια, Φακέλους, Επιστολόχαρτα, Folder. Φροντίζουμε κάθε δημιουργικό να είναι ξεχωριστό και να κερδίζει τις εντυπώσεις. 

Καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις συνεργαζόμαστε με μεγάλες εκτυπωτικές μονάδες offset και ψηφιακές και προσφέρουμε οικονομικές λύσεις ποιοτικής εκτύπωσης για μεγάλες ή μικρές ποσότητες. Ιδιαίτερα κοπτικά, Ειδικά χαρτιά, Επιστρώσεις βερνικιών, Ασημοτυπίες, Χρυσοτυπίες, Πλαστικοποιήσεις, Αρίθμηση και περφορέ, Βιβλιοδεσίες, πλαισιώνουν το κάθε έντυπο. 

Από το 1993 δημιουργούμε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ ποιότητας που βασίζονται σε πρωτότυπες ιδέες. Διαφημιστικά σποτ που κερδίζουν την προσοχή του ακροατή ή του τηλεθεατή μεταφέροντας έτσι το κάθε μήνυμα σε σύντομο χρόνο. 

Όλες οι ηχογραφήσεις γίνονται σε ιδιόκτητο studio ηχογραφήσεων εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εγγραφής και επεξεργασίας ήχου. Συνεργαζόμαστε με πλειάδα έμπειρων εκφωνητών που αποδίδουν άψογα το κάθε σενάριο. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με επώνυμους ηθοποιούς, παρουσιαστές, εκφωνητές. 

Η επεξεργασία του ήχου και της εικόνας γίνεται στον χώρο μας από έμπειρους συνεργάτες ολοκληρώνοντας έτσι την κάθε ιδέα με επιτυχία και σε σύντομο χρόνο.

Εκτυπώνουμε με ψηφιακούς εκτυπωτές σε Μουσαμά, Αυτοκόλλητο βινύλιο, Διάτρητο μουσαμά ή δίχτυ, Σημαία, Καμβά σε μικρές ή μεγάλες διαστάσεις. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά για άψογο αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο.

Παρέχουμε λύσεις για μετεκτυπωτικές εργασίες όπως κρικάκια ή μανίκια στον μουσαμά και πλαστικοποίηση στο αυτοκόλλητο βινύλιο.

Τα διαφημιστικά δώρα αποτελούν πάντα μία έξυπνη επιλογή για κάθε επιχείρηση. Μπλουζάκια με στάμπα, μεταξοτυπία ή κέντημα, Καπέλα, Στυλό, Αναπτήρες, Μπρελόκ, Τσάντες φροντιστηρίου και αμέτρητες ακόμα προτάσεις εκτυπωμένες με το δικό σας λογότυπο.