Επιχορήγηση ΕΣΠΑ για την δημιουργία e-shop

Επωφεληθείτε από τη νέα Δράση e-λιανικό για την δημιουργία e-shop με επιδότηση 100% μέσω ΕΣΠΑ. 

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για πωλήσεις online με επιδότηση εώς 5.000€ και επιλέξιμες δαπάνες:

  • Eξυπηρετητές/διακομιστές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών – λογισμικού, με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη, κλπ.) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα. Επιτρέπεται και η απόκτηση με τη μορφή του Infrastructure as a Service (IAAS)
  • Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Desktop/Laptop)
  • Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός Δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.)
  • Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης/αναβάθμισης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop (θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version και θα συνοδεύεται από τα εξής λογισμικά: παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών, Φιλοξενία (hosting κτλ.)
  • Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

Στην περίπτωση αναβάθμισης υφιστάμενου ηλεκτρονικού καταστήματος δεν
είναι επιλέξιμες οι δαπάνες προμήθειας εξοπλισμού.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

Δικαιούχοι της Δράσης είναι Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε:

Υφιστάμενες, οι οποίες έχουν συσταθεί έως και την 30.09.2019
Νεοσύστατες, οι οποίες έχουν συσταθεί από 01/10/2019 και μετά, μέχρι τις 07/11/2020.

Η έμπειρη ομάδα της Διαφημιστικής ALL design αναλαμβάνει την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος eshop καθώς και την δημιουργία και υποβολή του φακέλου για την 100% χρηματοδότηση (5.000 €) από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ σε συνεργασία με εξειδικευμένο σύμβουλο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 28310 35629, με email: nektarios@alldesignadv.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας


    Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά